![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
پرداخت شهریه پیش از موعد تاثیری در ویزا ندارد.
2021-09-04 15:29:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ترم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada [نامه تمکن مالی] ویزا
دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا
و من دارم فرم برای ویزای مولتی را پر میکنم همه اعضای خانواده با هم درخواست میدهیم برای دخترم که ۱۵ ساله است فرم custodian درخواست شده آیا این برای همه افراد زیر ۱۸ است یا اینکه ما فرم را اشتباهی پر کردیم
2021-08-29 14:03:00 #Canada [خانواده] ویزا
من پذیرش پاییزمو دیفر کردم دیفرم رو هم به اطلاع سفارت رسوندم ولی ویزامو برای مدت ترم پاییز صادر کردن گیج ها حالا چی کار باید بکنم؟
2021-08-30 03:15:00 #Canada [سفارت] ویزا
منو نامزدم هردو ویزا استادی پرمیت داریم و برای ترم زمستون میخوایم بریم اگر الان عقد کنیم مشکلی به وجود میاد؟
2021-08-30 11:30:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
ماهنوز جواب ویزامون نیومده به نظرتون الان ترممون رو به زمستون دیفر کنیم یا فعلا منتظر باشیم؟
2021-08-30 14:22:00 #Canada [ویزا] ویزا
من الان پذیرش کالج برای ترم وینتر دارم بنظرتون صبر کنم چند ماه دیگه ددلاین ثبت نام دانشگاها باز شه با دانشگاه اقدام بکنم یا الان شانسمو با همین کالج امتحان کنم؟؟
2021-08-30 16:24:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
، من پذیرش گرفتم برا ترم septembre که نرسیدم و دیفر کردم برا January و طبق شرط دانشگاه یه مقداری هم از شهریه رو واریز کردم، الان این رشته برا ترم January فقط برا Native ها ارائه میشه، هنوز با دانشگاه مکاتبه نکردم، ولی با بودن این شرایط طبق تجربه آیا امکان دیفر برای بار دوم وجود داره و اینکه برا ویزا اقدام کنم و یا صبر کنم تا تکلیف دانشگاه مشخص بشه و بعد تصمیم بگیرم.
2021-08-30 16:30:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
من چطور میتونم زمین کشاورزیمو که سند نداره بعنوان تای برای دخترم بزارم
2021-08-31 05:47:00 #Canada [ترم] ویزا
.ببخشيد ممنون ميشم راهنمايي كنين.همسر من براي ژانويه شروع ترم دانشگاهشه.و ما ميخوايم تا هفته ديگه براي ويزا اقدام كنيم.من شنيدم كه ميگن،الان امار ريحكتي بالاس.و كمي صبر كنين.ميشه كسي اگر تجربه اي داره راهنمايي كنه؟??
2021-09-04 15:43:00 #Canada
بچه كسي درباره ريسابميت ميدونه؟ من نامه بايو دارم ولي مدارك همسرم بدرستي سابميت نشده توسط شركت و الان ٢٣ روزه براش نامه بايو نيامده ، كلا توي فرمها براي همسرم درخواست بايو نكردن اگر وقت بايو من بگذره و من بخوام درباره سابميت كنم مدارك همسرم هم ميتونم جديد سابميت كنم و كزينه بايو رو براش فعال كنم؟
2021-09-01 17:32:00 #Canada
به نظرتون برای ریسابمیت بهتره برای بهتر شدنه پرونده مثل امتحان زبان مجدد و بیشتر کردن تمکن و اینا چه کارهایی رو پیشنهاد میکنین؟ میدونم پرونده ها فرق میکنن باهم ولی خوشحال میشم تحربیاتتون روبدونم??
2021-08-29 10:56:00 #Canada
به سوال ديگه.من فكر ميكردم هزينه ها رو بايد با فرمول شهريه يك سال+١٤٠٠٠+٢٠٪ حساب كنيم.اما الان تو فيلمي كه تو اين كانال اقا پروسز گذاشتن متوجه شدم بايد كلي هزينه ديگه هم جمع زده بشه.درسته؟
2021-09-21 09:56:00 #Canada